God på Microsoft-teknologi? Lyst på ny jobb?

Som utvikler hos One Software vil du få bryne deg på interessante utfordringer i forbindelse med videreutviklingen av ONE, bistå våre kunder og samarbeidspartnere i å tilføre både de og produktet enda større merverdi, og selvfølgelig være del av et inspirerende team som trives med jobben sin. One Software har ingen foretningsmessig tilknytning til Serverside.no. Jeg (webmaster på serverside.no) jobber i One og vi trenger folk.

Som utvikler hos oss vil du få bryne deg på interessante utfordringer i forbindelse med videreutviklingen av ONE, bistå våre kunder og samarbeidspartnere i å tilføre både de og produktet enda større merverdi, og selvfølgelig være del av et inspirerende team som trives med jobben sin.

ONE software AS utvikler og selger ONE produktfamilien – markedets ledende web-baserte CRM- og timeføringssystem.  Med ONE har vi samlet de verktøyene du trenger for å jobbe effektivt på ett sted – lett tilgjengelig, intuitivt og oversiktlig. Våre kunder benytter ONE blant annet til web-basert timeføring, e-post, kalender, CRM, dokumenthåndtering, prosjektstyring, budsjettering og rapportering.

For mer informasjon om stillingen gå til One Software sine hjemmesider